EPD-3 Vegan

← Alle productgroepen

Hier staan producten waarvan het Nederlandse etiket vegan aangeeft. Dat is een selectie — niet het hele EPD-3 schap is vegan.
Allergenen (zoals soja, noten of sporen) kunnen alsnog voorkomen. Check het etiket van de smaak die je kiest, of de etiketten-pagina van EPD-3.